Kontaktne leče

Imate težave z vidom, nošenje očal pa vam ne diši preveč? Kontaktne leče so odlična rešitev, saj imajo kar nekaj prednosti v primerjavi s korekcijskimi očali.

Tekočine za vzdrževanje leč

Velika ponudba kontaktnih leč

Slabosti kontaktnih leč

Prednosti kontaktnih leč

V Optiki Babnik J boste našli tudi bogato ponudbo večnamenskih tekočin za vzdrževanje vseh vrst kontaktnih leč. S tekočinami lahko leče očistite in dezinficirate brez drgnenja.

Nudimo tudi tekočine za vlaženje oči.

V ponudbi podjetja Optika babnik J boste našli kontaktne leče številnih svetovno znanih blagovnih znamk. Pri nakupu vam pomagamo in ponudimo rešitev, ki najbolj odgovarja vašim potrebam in željam.
 

Naša ponudba obsega enodnevne, 14 dnevne, polletne, enoletne ter dvoletne kontaktne leče. Dodatno lahko izbirate še med trdimi in poltrdimi modeli leč.

Kontaktne leče v primerjavi s korekcijskimi očali zahtevajo redno in temeljito higijeno.

 

Razen, če ne uporabljate enodnevnih leč, je potrebno kontaktne leče redno čistiti in razkuževati. V nasprotnem primeru lahko povzročijo neprijetna vnetja in infekcije v očeh.

 

V primerjavi s korekcijskimi očali nudijo kontaktne leče številne prednosti.
 
  • Omogočajo precej večje vidno polje.

  • Kontaktne leče so precej lažje od očal in bolj prijazne za nošenje. Ko se boste navadili na njih, boste pozabili, da jih sploh nosite.

  • Dosti lažje boste opravljali vsakodnevne naloge. Za razliko od očal se lahko nemoteno ukvarjate s športom.

  • Barvne leče omogočajo, da spremenite barvo oči. Ne samo, da lahko vaše oči v trenutku postanejo npr. modre - izbirate lahko med desetinami barvnih odtenkov posamezne barve.

  • Kontaktne leče se ne zarosijo.

 

 
 
 

 

Optika Babnik J d.o.o.
Tržaška cesta 204, Ljubljana
Tel.: 01 426 66 66
Tel.: 059 978 266
Gsm: 031 788 222
E-mail: optikababnikj@siol.net